Grundkurser i emotionellt fokuserad terapi (EFT)

Välkommen till våra grundkurser i Emotionellt fokuserad terapi (EFT), skapade för terapeuter som vill fördjupa sitt arbete med emotioner och relationer. Vi erbjuder tre grundläggande kurser, skräddarsydda för olika terapeutiska sammanhang:

  • Emotionellt fokuserad parterapi – EFCT Externship.
  • Emotionellt fokuserad familjeterapi – EFFT Essentials.
  • Emotionellt fokuserad individuell terapi – EFIT Essentials.

Alla kurser kombinerar teori och praktiska övningar för att ge dig de verktyg som behövs för att skapa varaktiga förändringar i dina klienters liv. Oavsett vilken kurs du väljer kommer du att utveckla djupa färdigheter inom emotionellt arbete och hjälpa dina klienter att bygga starkare, mer hållbara relationer och emotionell hälsa.

Emotionellt fokuserad parterapi – EFCT Externship

Externship – emotionellt fokuserad parterapi (EFCT)

Denna kurs ger dig som terapeut verktyg att hjälpa par förstå och bearbeta sina emotionella reaktioner för att stärka relationen. Du får lära dig att identifiera de underliggande emotionerna bakom konfliktmönster och hjälpa par att bygga en trygg och kärleksfull anknytning. Genom att arbeta med emotionella mönster får du möjlighet att hjälpa par att skapa varaktig förändring i sina relationer.

Emotionellt fokuserad familjeterapi – EFFT Essentials

Den här kursen fokuserar på att hjälpa familjer skapa och återupprätta starka emotionella band, särskilt mellan föräldrar och barn. Du lär dig hur du kan stödja familjemedlemmar i att uttrycka och möta varandras emotionella behov på ett konstruktivt sätt. EFFT hjälper dig att arbeta med familjedynamik för att främja trygghet och ömsesidig förståelse inom familjesystemet, vilket kan leda till ökad emotionell motståndskraft och bättre relationer på lång sikt.

Emotionellt fokuserad individuell terapi – EFIT Essentials

Denna kurs ger dig insikter i hur du kan arbeta med individers emotioner för att främja personlig utveckling och inre förändring. Du får lära dig att stödja klienter i att identifiera, förstå och bearbeta sina emotionella reaktioner, vilket leder till bättre självinsikt och emotionell hälsa. EFIT är ett kraftfullt verktyg för terapeuter som arbetar med klienter som vill bearbeta emotionella sår och mönster som påverkar deras välbefinnande.